2021: milliseid uusi SEATi ja CUPRA mudeleid oodata on?

Fotod: Seat. Tarraco e-Hybrid.

Hispaania autotootja SEATi ning tema sportliku sõsara CUPRA jaoks tuleb 2021 täpselt sama põnev ja vaheldusrikas nagu eelminegi aasta. Uusi ja uuenenud mudeleid on oodatu omajagu.

Esimesena teeb otsa lahti SEATi suurim linnamaastur Tarraco, kes saab omale pistikhübriidse ajami nimega e-Hybrid. Talle järgneb aasta esimeses kvartalis CUPRA Formentor, kes saab lisaks praegusele 310 hobujõulisele ajamile ka tavalisemad 150 ning 190 hobujõulised versioonid ja pistikhübriidi.

Elekter leiab oma tee ka SEAT Leoni, esialgu küll pistikhübriidsel kujul.

Sportbrändi esikmaastur CUPRA Ateca saab samuti samas ajaraamis värskema näo.

Mootorivaliku laienemine puudutab ka SEAT/CUPRA Leoni uut põlvkonda, nimelt tuleb aasta teises kvartalis juurde mitu uut mootorit ning samuti pistikhübriidne lahendus.

Elektriline Seat Mii asendab senise sisepõlemismootoriga versiooni juba tänavu aastal.Fotod: Seat.

Aasta kolmandas kvartalis saame tutvuda aga pisikese linnamaasturi Arona ning luukpära Ibiza mudelivärskendusega.

Ühtlasi kavatseb SEAT sel aastal välja tulla ka oma kõige esimese elektriautoga SEAT Mii, mis sobib hästi linnakasutuseks. Aasta lõbus näeb ilmavalgust ka teine elektriauto nimega el-Born, mida saab näha nii CUPRA kui ka SEATi kastmes.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal reedel

Telli Autogeeniuse uudiskiri

Saadame sulle igal reedel uudiskirja, kuhu on valitud Autogeeniuse nädala parimad lood, mida saad nädalavahetusel rahulikult lugeda.