Suur lugu

1000-eurosed autod: nende elu jätkub Ukraina sõjakoldes, Aafrika päikese all ja … Harjumaal

Pool aastat testi sai läbi ning meie 1000-eurosed autod said uued omanikud. Müügiprotsess osutus aga kahe auto puhul oodatust pikemaks ja keerulisemaks. Kas asi oli liialt kõrges hinnas või milleski muus?

Geeniuse tellijale

Rubriiki toetab

Rohkelt katseid läbinud ning, mis seal salata, päris sageli ka Fixuse remonditöökotta sattunud Toyota Corolla, Volvo S60 ja Opel Omega Caravan jõudsid päris armsaks saada ja mõni omanik arvas, et kui siin võistlusmomenti ei oleks, ostaks või ise ära. Kulud, tulud ja võidupunktid loeme kokku kõige viimases loos, aga seekord räägime ära autode müügisaagad.

Toyota: alghind 1650 eurot

Kristjan Ojang: Pärast Corolla kuulutuse ilmumist järgnes kuuepäevane vaikus, kuni üks tuttav võttis ühendust ja uuris, mis head ja vead sel vanal „jaapanlasel” siis on. Neil oli parasjagu käsil noorele sugulasele esimese auto ostmine ning Corolla mahtunuks kenasti eelarvesse. Asi liikus edasi staadiumisse, kus lubati, et „ma räägin temaga, kas selline Corolla pakuks huvi”. Ilmselgelt vana Corolla noorele neiule huvi ei pakkunud ja tõtt-öelda pole ka midagi imestada.

Paar nädalat hiljem helises telefon ja hääle järgi otsustades oli teisel pool toru vanem mees. Vanamehed võiks ju ometi legendaarset Jaapani töökindlust tahta, jõudsin juba mõelda. Paraku juhtus olema selline päev, kus mul polnud võimalik autot huvilisele näidata. Lõpetasime kõne mõttega, et homme helistab ta jälle ja lepime siis kohtumise kokku, kuid järgmisel päeval vaikis telefon ja seegi huviline kadus jäädavalt.

See lugu on Geeniuse ja PRO tellijatele.

Logi sisse või vormista tellimus hinnaga 1 € kuu:

Tutvumishind!

Geeniuse tellimus

  • Ligipääs seitsme Geeniuse portaali kõikidele artiklitele.
  • Ajakirjade Autoleht, Autoleht Ekstra ja Digi artiklite lugemisõigus veebis.

8.99 € 1 € / kuu

Maksad esimesel kuul 1 €. Prooviperioodi järel jätkub tellimus hinnaga 8,99 € kuus. Soodushinnaga pakkumist saad kasutada ühe korra. See on automaatselt pikenev püsitellimus, mille saad igal ajal tühistada. Palun kontrolli enne tellimuse vormistamist enda e-postkastist, kas oled varem saanud Geeniuse aadressilt automaatkirja varasema tellimuse aktiveerimise kohta. Juhul kui kasutad tellimuse vormistamiseks mobiilimakset, lisandub hinnale 0,32€ teenustasu.

Tellimus ei sisalda tehnoloogiaprofessionaalidele suunatud DigiPRO ega investeerimisportaali Rikas Geenius artikleid. PRO tellimiseks klõpsa siia.

Tellija andmed

Sellise registrikoodiga ettevõtet ei leitud
Sisesta korrektne e-maili aadress
Sisesta korrektne mobiiltelefoninumber
Paroolid ei kattu
Tellimiseks nõustuge veebilehe kasutustingimustega
Maksan pangakaardiga Logi sisse
Sisesta SMS'ga saabunud PIN-kood

Soovid maksta arvega, teha hulgitellimuse või otsid teistsugust tellimust? Kõik tellimisvõimalused leiad siit.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal reedel

Telli Autogeeniuse uudiskiri

Saadame sulle igal reedel uudiskirja, kuhu on valitud Autogeeniuse nädala parimad lood, mida saad nädalavahetusel rahulikult lugeda.